Beauty Garage

Balsam calmant dermat. atopica, ITOPIK

57 lei
(pretul include TVA)
cod: 8 436531 170417
cod intern: 0000
Stoc: in stoc

BALSAM CALMANT PENTRU DERMATITA ATOPICĂ, 150 ml. Special pentru bebeluși, copii și adulți cu piele atopică, sensibilă, usor iritabila, uscată  sau diagnosticati cu dermatita atopica. Cu lemn dulce, mușețel, limba mielului. 100% natural. 

 

ITOPIK BALSAM CALMANT PENTRU DERMATITA ATOPICĂ este un produs inovator de la IDOKI SCF TECHNOLOGIES – produsul tratament al liniei ITOPIK pentru dermatita atopică dar și pentru pielea sensibilă, ușor iritabilă sau uscată.

Conceptul IDOKI este de combina într-un singur produs mai multe principii active naturale într-o concentrație mare, la cel mai înalt nivel de puritate atins în prezent, obținut cu ajutorul tehnologiei inovatoare Supercritical Fluid Technology. Obiectivul nostru nu este de a avea nenumărate produse la raft ci de a răspunde țintit, cu o gamă mică, unei afecțiuni. Când vedeți un produs IDOKI puteți fi sigură că aveți în față un produs atent conceput, cu o selecție unică de principii active. IDOKI înseamnă:

-       100% natural: nu numai principiile active ci și excipienții sunt de origine naturală

-       cel mai înalt nivel de puritate a unui extract atins în prezent (cu ajutorul tehnologiei SCF)

-       concentrație mare, pentru a se asigura eficacitatea fiecărui produs.

Fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți, fără derivați petrochimici, fără parfumuri sintetice, fără OMG. Testate dermatologic.

ITOPIK BALSAM CALMANT PENTRU DERMATITA ATOPICĂ controlează pruritul, calmează iritațiile și ajută la refacerea barierei cutanate. În funcție de caz, rezultatele se obțin chiar de la primele zile de întrebuințare.

 

Conține:

Lemn dulce – principiu activ natural utilizat de sute de ani în medicină. Însă numai la IDOKI reușim astăzi să obținem cel mai pur extract, pentru a-i pune în valoare calitățile: proprietăți antiinflamatoare similare corticosteroizilor (de aceea este cunoscut ca un adevărat corticosteroid natural) calmând mâncărimea și iritația în faza de eczemă. De asemenea, este antimicrobian și imunostimulant.

Mușețel – uleiul esențial de mușețel comun (Matricaria recutita) este un antiinflamator puternic datorită lactonei și flavonoizilor.

Limba mielului – cu acizi grași esențiali Omega 6 și 9, accelerează procesul de refacere a barierei cutanate.

 

Mod de utilizare:

Aplicați ușor pe suprafața afectată (eczeme, iritații, mâncărimi etc.) până la absorbția completă. Se poate aplica de 2/3 ori pe zi sau de câte ori este necesar.

Ideal, înainte de tratament, pielea trebuie curățată cu grijă cu un produs fără săpun, cât mai delicat, pentru a minimiza riscul de iritare suplimentară  - recomandarea noastră este ITOPIK GEL EMOLIENT FĂRĂ SĂPUN. 

Spune parerea ta despre acest produs

Voucher impachetare gratuita cadou