Beauty Garage

Balsam emolient corp piele atopica, ITOPIK

51 lei
(pretul include TVA)
cod: 8 436531 170400
cod intern: 0000
Stoc: in stoc

Balsam emolient pentru corp, 200 ml. Special pentru bebeluși, copii și adulți cu piele uscată/ atopică. Cu măceș, germeni de grâu, hamamelis. Reface bariera cutanată, cicatrizează și regenerează pielea.

 

ITOPIK BALSAM EMOLIENT PENTRU CORP este un produs inovator de la IDOKI SCF TECHNOLOGIES – produs de uz zilnic, frecvent al liniei ITOPIK pentru dermatita atopică dar și pentru pielea sensibilă, ușor iritabilă sau uscată.

Conceptul IDOKI este de combina într-un singur produs mai multe principii active naturale într-o concentrație mare, la cel mai înalt nivel de puritate atins în prezent, obținut cu ajutorul tehnologiei inovatoare Supercritical Fluid Technology. Obiectivul nostru nu este de a avea nenumărate produse la raft ci de a răspunde țintit, cu o gamă mică, unei afecțiuni. Când vedeți un produs IDOKI puteți fi sigură că aveți în față un produs atent conceput, cu o selecție unică de principii active. IDOKI înseamnă:

-       100% natural: nu numai principiile active ci și excipienții sunt de origine naturală

-       cel mai înalt nivel de puritate a unui extract atins în prezent (cu ajutorul tehnologiei SCF)

-       concentrație mare, pentru a se asigura eficacitatea fiecărui produs.

Fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți, fără derivați petrochimici, fără parfumuri sintetice, fără OMG. Testate dermatologic.

ITOPIK BALSAM CALMANT PENTRU CORP are o formulă cu absorbție rapidă, prevenind uscarea și înroșirea pielii. Este bogată în ceramide și acizi grași esențiali Omega 3, 6  și 9 pentru a reface bariera cutanată, împiedicând pierderea apei.

 

Conține:

Măceș – bogat în acid linoleic (Omega 6), măceșul are proprietăți hidratante, ajutând la reținerea apei la nivelul pielii. Cicatrizează.

Germeni de grâu – conține acizi grași (Omega 3 și 9), ceramide, proteine și vitamina E. Ajută la regenerarea și hidratarea pielii.  

Hamamelis – astringent, hemostatic, vasoprotector, calmant.

 

Mod de utilizare:

Aplicați ușor pe tot corpul, în mod unitar, până la absorbția completă, 1 dată sau de 2 ori pe zi.

Ideal, înainte de tratament, pielea trebuie curățată cu grijă cu un produs fără săpun, cât mai delicat, pentru a minimiza riscul de iritare suplimentară  - recomandarea noastră este ITOPIK GEL EMOLIENT FĂRĂ SĂPUN. 

Spune parerea ta despre acest produs

Voucher impachetare gratuita cadou