Beauty Garage

CONFIDENTIALITATE

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informati vor putea fi folosite de BeautyGarage.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventuale promotii, etc, cu acordul prealabil al clientului.

 

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate pentru a deveni "membru" (pentru a primi un "nume utilizator" si "parola"), vor putea fi folosite de BeautyGarage.ro pentru a crea statistici demografice si activitati de marketing, reclama, publicitate ce vizeaza clientii site-ului BeautyGarage.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

 

Astfel, BeautyGarage.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele si noutatile existente, prin newsletter saptamanal, poate trimite felicitari, vouchere cadou sau alte mesaje speciale.

Poti sa te dezabonezi de la newsletter trimitand o cerere de dezabonare pe e-mail la office@beautygarage.ro si adresa ta de mail va fi stearsa din baza de date.

 

BeautyGarage.ro va furniza doar catre partenerii sai (furnizorul serviciului securizat de plata, furnizorii serviciilor de livrare, agentia de marketing sau alti furnizori)- cu care ne aflam sub contract si care au agreat clauza de confidentialitate  - datele necesare realizarii  relatiilor dintre clienti si BeautyGarage.ro.

 

Datele dvs personale vor putea fi transmise la solicitarea de catre autoritatile in drept (Politie, Instante de Judecata, Parchet, etc), in conformitate cu legile in vigoare, in scopul unor verificari legale si comerciale, pe baza unor cereri expres formulate.

 

La cererea expresa a dvs, va asiguram dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata, din care sa reiasa datele dvs de identificare completate la momentul inscrierii dvs ca "membru" pe BeautyGarage.ro (nume, prenume, adresa, etc) la adresa postala: Str Prof Ion Ursu nr 6, sector 2, Bucuresti, cod 020632.

Voucher impachetare gratuita cadou