Beauty Garage

Crema hidratanta intima, IDOGIN

42 lei
(pretul include TVA)
cod: 8 436531 170431
cod intern: 0000
Stoc: in stoc

Cremă hidratanta intimă, 50 ml. Special formulată pentru momentele delicate (pubertate, menstruație, sarcină, infecții vaginale, etc.). Se poate utiliza și pentru ameliorarea simptomelor menopauzei (uscăciune excesivă). Incepand de la 3 ani. Pentru uz extern. 100% natural. 

 

IDOGIN CREMĂ HIDRATANTĂ INTIMĂ este un produs inovator de la IDOKI SCF TECHNOLOGIES – produs pentru momentele delicate al liniei IDOGIN pentru îngrijirea intimă.

Conceptul IDOKI este de combina într-un singur produs mai multe principii active naturale într-o concentrație mare, la cel mai înalt nivel de puritate atins în prezent, obținut cu ajutorul tehnologiei inovatoare Supercritical Fluid Technology. Obiectivul nostru nu este de a avea nenumărate produse la raft ci de a răspunde țintit, cu o gamă mică, unei afecțiuni. Când vedeți un produs IDOKI puteți fi sigură că aveți în față un produs atent conceput, cu o selecție unică de principii active. IDOKI înseamnă:

-       100% natural: nu numai principiile active ci și excipienții sunt de origine naturală

-       cel mai înalt nivel de puritate a unui extract atins în prezent (cu ajutorul tehnologiei SCF)

-       concentrație mare, pentru a se asigura eficacitatea fiecărui produs.

Fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți, fără derivați petrochimici, fără parfumuri, fără OMG. Testate dermatologic. Respectă pH-ul pielii și mucoasei vulvovaginale.

IDOGIN CREMĂ HIDRATANTĂ INTIMĂ este indicată pentru uscăciune excesivă și atunci când este necesară o acțiune calmantă sau de prevenire a iritațiilor. Se poate utiliza și pentru ameliorarea simptomelor menopauzei (uscăciune, mâncărime etc.)   

 

Conține:

Vitex Agnus Castus – cunoscut și sub denumirea de fructul castității, uleiul esențial de Vitex Agnus Castus hidratează foarte bine datorită acizilor grași (în special a celui linoleic) și crește concentrația proteinelor cu efect antiinflamator, datorită prezenței casticinei.

Prebiotic  prezența unui prebiotic într-o linie de produse ginecologice reprezintă o noutate absolută, în ciuda faptului că în ultimii ani s-a tatonat și încercat să se demonstreze eficacitatea în acest domeniu atât a probioticelor cât și a prebioticelor.

Probioticele sunt microorganisme vii care, administrate într-o cantitate suficientă, conferă beneficii organismului-gazdă. 

În contrast, prebioticele sunt ingrediente alimentare non-digestibile care stimulează creșterea/ activitatea unor bacterii, conferind astfel beneficii organismului-gazdă.

În prezent, eficacitatea probioticelor și a prebioticelor pentru ecosistemul intestinal este de necontestat. Până acum, în urma studiilor, probioticele par să aibă un efect limitat în echilibrarea ecosistemului vaginal deoarece tulpinile sunt cu precădere gastrointestinale (i.e. fermentum sau casei) sau vaginale cu o prezență limitată (rhamnosus -> care reprezintă mai puțin de 1% din toată flora).

În schimb, prebioticele sunt o soluție excelentă pentru a echilibra flora locală la femei tratate anterior pentru infecții vaginale.

Prebioticul nostru, o apha-glucan-oligozaharidă, favorizează dezvoltarea de Lactobacillus acidophilus, menținând echilibrul și pH-ul mucoasei vaginale. Reface flora locală în cazul vaginitelor bacteriene și previne recurența acestora.

Mușețel – uleiul esențial de mușețel (Matricaria recutita) are un efect antiinflamator puternic, datorită lactonelor și flavonoizilor.  

 

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mică în zona genitală externă, curățată și uscată în prealabil. Repetați operațiunea de 2 ori pe zi. Pentru uz extern.  

Zona intimă trebuie să fie curată înainte de aplicare, ideal cu un produs antimicrobian delicat  - recomandarea noastră este IDOGIN GEL INTIM FEMININ. 

Spune parerea ta despre acest produs

Voucher impachetare gratuita cadou