Beauty Garage

Despre noi

Magazinul nostru

Beauty Garage este locul in care am adunat produse cosmetice, accesorii si sfaturi care sa iti defineasca frumusetea.

Suntem mereu in cautare si aducem produse care  sa “functioneze”. Asadar la magazinul nostru vei avea varietate si constant poti gasi ceva nou.

 

Filozofia noastra

Credem ca fiecare persoana este deosebita si ca trebuie sa isi puna in valoare acele trasaturi fizice si de caracter care o avantajeaza.

 

Abordarea noastra

Noi iti suntem alaturi, te sfatuim cum sa iti definesti frumusetea, si oferim produsele cosmetice si accesoriile potrivite.

Beauty Garage apreciaza produsele de calitate, autentice

De aceea numele marcilor de cosmetice alese pentru a face parte din portofoliu sunt consacrate si au garantia unor puternice echipe de oameni de stiinta care  inoveaza continuu. Produsele noastre ofera rezultate vizibile prin utilizare regulata.

Mai mult, echipa noastra este prima care testeaza produsele, pentru a se asigura ca merita investitia.

De asemenea, apreciem accesoriile “ever green" -pielea pentru genti -, dar dam dovada si de spirit practic in cazul acelor accesorii care ne usureaza viata, ne fac sa zambim in loc sa ne stresam, sau aduc un pic de "fantezie" in viata noastra.

 

De ce sa cumparati de la noi

*PORTOFOLIUL NOSTRU ESTE VARIAT, acoperind multiple categorii de cosmetice si accesorii, ceea ce creeaza sinergii si iti economiseste timp (in loc sa comanzi la mai multe magazine online specializate pe categorie, la noi gasesti mai multe categorii si le poti agrega intr-o singura comanda)

La Beauty Garage femeile vor fi cele mai fericite – caci ne conducem dupa un principiu simplu de marketing, adaptat nevoilor femine, numit “6P” – in traducere, portofoliul nostru va fi mereu innoit si va cuprinde:

 cosmetice pentru PAR si PIELE, PARFUMURI, PODOABE (bijuterii), POSETE (genti).

In plus, iata si scuza potrivita pentru afinitatea doamnelor pentru shopping – o comanda care sa cuprinda si ceva potrivit pentru barbatul indragit.

*MEREU POTI GASI CEVA NOU IN PORTOFOLIUL NOSTRU!

*AM TESTAT produsele pe care ti le propunem si le stim valoarea

*Ne asiguram continuu ca iti ESTE USOR SA FII CLIENTUL NOSTRU:

> TE SUNAM DUPA CE AI TRIMIS COMANDA ONLINE CA SA CONFIRMAM DETALIILE COMENZII

> AVEM IMPLEMENTAT SERVICIUL DE SECURITATE A PLATILOR PayU– ceea ce inseamna ca daca doresti sa platesti cu cadul, o firma independenta va face transferul sumei de bani din contul tau catre noi DOAR in momentul cand are confirmarea de primire a produselor livrate (avand semnatura ta pe documentul de transport al curierului care livreaza produsele). Interfata se deschide direct pe site!

> LUCRAM CU SERVICIUL DE CURIERAT  care se va asigura ca livrarea este reusita.

Vom cauta mereu alternative care sa satisfaca dorintele dvs.

 

Deveniti parte din comunitatea Beauty Garage, va asteptam mereu cu drag!

Voucher impachetare gratuita cadou