Beauty Garage

Gel emolient fara sapun piele atopica, ITOPIK

51 lei
(pretul include TVA)
cod: 8 436531 170394
cod intern: 0000
Stoc: in stoc

Gel emolient fara sapun, 200 ml. Pentru BEBELUSI, COPII și ADULTI cu piele uscată/ atopică. Cu propolis, Aloe Vera, ulei de migdale dulci, proteine de in. Delicat, antimicrobian,  hidratant. 

 

ITOPIK GEL EMOLIENT FĂRĂ SĂPUN este un produs inovator de la IDOKI SCF TECHNOLOGIES – produs de uz zilnic, frecvent al liniei ITOPIK pentru dermatita atopică dar și pentru pielea sensibilă, ușor iritabilă sau uscată.

Conceptul IDOKI este de combina într-un singur produs mai multe principii active naturale într-o concentrație mare, la cel mai înalt nivel de puritate atins în prezent, obținut cu ajutorul tehnologiei inovatoare Supercritical Fluid Technology. Obiectivul nostru nu este de a avea nenumărate produse la raft ci de a răspunde țintit, cu o gamă mică, unei afecțiuni. Când vedeți un produs IDOKI puteți fi sigură că aveți în față un produs atent conceput, cu o selecție unică de principii active. IDOKI înseamnă:

-       100% natural: nu numai principiile active ci și excipienții sunt de origine naturală

-       cel mai înalt nivel de puritate a unui extract atins în prezent (cu ajutorul tehnologiei SCF)

-       concentrație mare, pentru a se asigura eficacitatea fiecărui produs.

Fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți, fără derivați petrochimici, fără parfumuri sintetice, fără OMG. Testate dermatologic.

ITOPIK GEL EMOLIENT FĂRĂ SĂPUN curăță pielea delicat, minimizând riscurile de iritație datorită formulei “fără săpun”. Este îmbunătățit cu Omega 3 și antiseptice naturale.

 

Conține:

Propolis – principiu activ natural utilizat de sute de ani în medicină. Însă numai la IDOKI reușim astăzi să obținem cel mai pur extract, pentru a-i pune în valoare calitățile, în același timp eliminându-se potențialul alergen cunoscut la astfel de produse (potențialul alergen se datorează impurităților din extracte). Are proprietăți antimicrobiene naturale puternice. Previne infecțiile cu Staphylococcus aureus, foarte întâlnit în dermatita atopică.  

Aloe Vera – are proprietăți dovedite antiseptice, antibacteriene, antiinflamatoare, hidratante și regeneratoare.

Ulei de migdale dulci – calmează și reduce inflamațiile cutanate. Special indicat pentru hidratarea pielii uscate.

Proteine de in – conțin Omega 3 și aminoacizi, indicate pentru a reduce inflamațiile cutanate.  

 

Mod de utilizare:

Aplicați pe pielea umedă și masați până obțineți spumă. Clătiți.

Notă: datorită ingredientelor 100% naturale, culoarea produsului se poate înnegri ușor în timp (întrucât nu avem conservanți) – este un proces normal, care nu afectează calitatea produsului. De asemenea, produsul face puțină spumă întrucât nu avem agenți chimici care măresc volumul.

Ideal, după duș sau baie folosiți un emolient foarte bun – primul pas recomandat de medici pentru managementul atopiei și a pielii sensibile. Recomandarea noastră este ITOPIK BALSAM EMOLIENT PENTRU CORP. 

Spune parerea ta despre acest produs

Voucher impachetare gratuita cadou