Beauty Garage

Gel intim feminin, IDOGIN

42 lei
(pretul include TVA)
cod: 8 436531 170448
cod intern: 0000
Stoc: in stoc

Gel intim feminin creat special pentru a stimula dezvoltarea unei flore locale normale, în același timp hidratând în condiții septice zona intimă externă. Pentru uz extern. Incepand de la 3 ani. Cu propolis, musetel si prebiotic. 100% natural.

 

IDOGIN GEL INTIM FEMININ este un produs inovator de la IDOKI SCF TECHNOLOGIES – produs de uz zilnic, frecvent al liniei IDOGIN pentru îngrijirea intimă.

Conceptul IDOKI este de combina într-un singur produs mai multe principii active naturale într-o concentrație mare, la cel mai înalt nivel de puritate atins în prezent, obținut cu ajutorul tehnologiei inovatoare Supercritical Fluid Technology. Obiectivul nostru nu este de a avea nenumărate produse la raft ci de a răspunde țintit, cu o gamă mică, unei afecțiuni. Când vedeți un produs IDOKI puteți fi sigură că aveți în față un produs atent conceput, cu o selecție unică de principii active. IDOKI înseamnă:

-       100% natural: nu numai principiile active ci și excipienții sunt de origine naturală

-       cel mai înalt nivel de puritate a unui extract atins în prezent (cu ajutorul tehnologiei SCF)

-       concentrație mare, pentru a se asigura eficacitatea fiecărui produs.

Fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți, fără derivați petrochimici, fără parfumuri, fără OMG. Testate dermatologic. Respectă pH-ul pielii și mucoasei vulvovaginale.

IDOGIN GEL INTIM FEMININ calmează iritațiile și senzația de disconfort. Poate fi un bun adjuvant în tratamentul candidozei și vaginitei. Utilizat zilnic, ajută la menținerea echilibrului florei locale, lăsând o senzație agreabilă de curat și proaspăt.  

 

Conține:

Propolis – principiu activ natural utilizat de sute de ani în medicină. Însă numai la IDOKI reușim astăzi să obținem cel mai pur extract, pentru a-i pune în valoare calitățile, în același timp eliminându-se potențialul alergen cunoscut la astfel de produse (potențialul alergen se datorează impurităților din extracte). Antimicrobian natural de spectru larg, extractul de propolis are eficacitate dovedită clinic împotriva agenților patogeni (Candida albicans, Gardnerella vaginalis, Escherichia coli etc.). Tratează bine infecția vaginală cronică și previne apariția episoadelor recurente.

Mușețel – uleiul esențial de mușețel (Matricaria recutita) are un efect antiinflamator puternic, datorită lactonelor și flavonoizilor.   

Prebiotic  prezența unui prebiotic într-o linie de produse ginecologice reprezintă o noutate absolută, în ciuda faptului că în ultimii ani s-a tatonat și încercat să se demonstreze eficacitatea în acest domeniu atât a probioticelor cât și a prebioticelor.

Probioticele sunt microorganisme vii care, administrate într-o cantitate suficientă, conferă beneficii organismului-gazdă. 

În contrast, prebioticele sunt ingrediente alimentare non-digestibile care stimulează creșterea/ activitatea unor bacterii, conferind astfel beneficii organismului-gazdă.

În prezent, eficacitatea probioticelor și a prebioticelor pentru ecosistemul intestinal este de necontestat. Până acum, în urma studiilor, probioticele par să aibă un efect limitat în echilibrarea ecosistemului vaginal deoarece tulpinile sunt cu precădere gastrointestinale (i.e. fermentum sau casei) sau vaginale cu o prezență limitată (rhamnosus -> care reprezintă mai puțin de 1% din toată flora).

În schimb, prebioticele sunt o soluție excelentă pentru a echilibra flora locală la femei tratate anterior pentru infecții vaginale.

Prebioticul nostru, o apha-glucan-oligozaharidă, favorizează dezvoltarea de Lactobacillus acidophilus, menținând echilibrul și pH-ul mucoasei vaginale. Reface flora locală în cazul vaginitelor bacteriene și previne recurența acestora.

 

Mod de utilizare:

Umeziți cu apă zona de spălat, aplicați produsul și clătiți cu apă din abundență. De uz extern. Special formulat pentru uz zilnic.

Ideal, pentru momentele delicate (pubertate, menstruație, sarcină, infecții vaginale, menopauză etc.) folosiți după spălare și o cremă hidratantă intimă  - recomandarea noastră este IDOGIN CREMĂ HIDRATANTĂ INTIMĂ. 

Spune parerea ta despre acest produs

Voucher impachetare gratuita cadou