Beauty Garage

Set sabloane sprancene, Elf

10 lei
(pretul include TVA)
cod: 609332017221
cod intern: 3246
Stoc: in stoc

4 sabloane plastic flexibil, pentru: Sprancene arcuite, Sprancene usor arcuite, Sprancene structurate și Sprancene groase. Utile pentru a sti ce fire sa pensam, cat si pentru un efect temporar, de umplere a golurilor din sprancenele naturale cu fard maro. 

 

Obtineti o forma perfecta a sprancenelor cu sabloanele refolosibile. In set sunt 4 sabloane, respectiv pentru: Sprancene arcuite, Sprancene usor arcuite, Sprancene structurate și Sprancene groase.

INSTRUCTIUNI Alegeti sablonul care vi se potriveste cel mai bine. Sablonul trebuie potrivit ca spranceana sa inceapa de la punctul  aflat la trasarea unei verticale pe langa nas, spre frunte. Ideal spranceana se termina la intersectia unei linii duse de langa nara, pe langa coltul exterior al ochiului. Majoritatea firelor din sprancenele naturale trebuie sa fie in interiorul orificiului sablonului. Cu o pensula sau cu un buretel aplicam pe firele de par din sablon culoarea de fard dorita; putem folosi si un creion pentru a contura forma sprancenelor. Pentru al doilea ochi, intoarceti sablonul pe dos si repetati pasii.

Utile atat pentru a sti ce fire sa pensam, ele fiind in afara sablonului,

cat si pentru un efect temporar, pentru a umple golurile din sprancenele noastre naturale cu fard, obtinand o forma minunata.

Spune parerea ta despre acest produs

Voucher impachetare gratuita cadou