Beauty Garage

Training

VIDEO CURS MAKE UP BEAUTY GARAGE

Curs de make up in 10 episoade.

50 minute de exemple cu teorie, tehnica si practica plus sfaturi!


 Episod 1. Pregatirea tenului. 

Tutorial 3’38”: Curatare ten, tonifiere ten, hidratare ten (fata, gat, decolteu), pasi esentiali pentru ingrijirea zilnica a tenului. Machiajul arata bine doar daca este aplicat pe un ten hidratat.


Episod 2. Corectiile tenului.  
Tutorial 4’14”: Machiajul de baza presupune corectii ale nuantei si texturii tenului cu ajutorul corectoarelor, al fondului de ten, al pudrei.
 

Episod 3. Conturarea trasaturilor cu umbre si lumini.
Tutorial 3’54”: 
Fata perfecta este cea ovala, cu pometi definiti si nas frumos. Unghiurile fetei ce ies din forma ovala se pot corecta cu pudra inchisa la culoare, pometii pot fi conturati sau "creati" cu fard de obraz, nasul poate parea mai mic, mai drept. Nu e magie, e realitate!Episod 4. Machiajul in functie de forma ochilor. 
Tutorial 7’14”: Marimea, distanta dintre ochi si forma acestora au o importanta majora in determinarea lungimii liniei de contur a genelor, dispunerii culorilor pe pleoapa. Invata in plus, cum sa aplici gene false. Si cum sa obtii "smokey eyes".
episod 4

Episod 5. Machiajul sprancenelor. 
Tutorial 3'20": Privirea poate avea mai multa profunzime daca ochii sunt reliefati de sprancene bine definite. Afla cum sa desenezi forma sprancenelor, cum sa adaugi structura si volum pentru a parea ca asa sunt sprancenele tale de la natura.
episod 5 Machiajul sprancenelor

Episod 6. Machiajul buzelor. 
Tutorial 4'50": Buzele pot fi frumoase, indiferent daca sunt subtiri, groase sau asimetrice. Afla cum sa conturezi buzele in functie de forma lor. Da culoare cu ruj sau gloss.
Episod 6 machiajul buzelor

Episod 7. Alegerea culorilor pentru machiaj. 
Tutorial 6'44": Fiecare femeie este diferita, asadar invata sa alegi culorile machiajului in functie de nuanta tenului, culoarea ochilor si a parului. Si cum sa adaptezi tipul machiajului la ocazie.
culori machiaj


Episod 8. Machiajul de zi devine de seara. 
Tutorial 8'42": Machiajul de zi tip "office" inseamna nuante naturale, cu intensitate mica. In plus, invata cum sa transformi machiajul de zi intr-unul de seara, lucrand cu nuante mai puternice si conturare mai pronuntata.
Episod 8 Machiajul de zi devine de seara
Episod 9. Machiajul office. 
Tutorial 3'12": Machiajul office subliniaza delicat frumusetea trasaturilor, folosind culori naturale. Invata cum sa pui in valoare frumusetea ochilor prin umbre naturale in zona ochilor, alungirea si definirea genelor, conturarea sprancenelor. Adauga culoare pometilor cu un blush natural si luciu buzelor cu un gloss delicat.
Episod 9 machiaj office

Episod 10. Machiaj party - ULTIMUL:)
Tutorial 5'19": Seara lumina e difuza asa ca ne permitem farduri de ochi sidefate sau chiar metalice pentru o ocazie speciala, o petrecere. Invata cum sa lucrezi cu 3 culori in degrade pe pleoape, sa conturezi linia genelor cu tus, genele cu mascara si sprancenele cu creion si fard. Da contur fetei cu pudra iluminatoare, fard de obraz cu pigmenti de stralucire, si pudra corectoare. Finiseaza look-ul cu un creion de buze natural completat de un gloss discret.
Episod 10  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voucher impachetare gratuita cadou